Työpaikkahieronta

Terve ja hyvinvoiva työntekijä antaa paremman työpanoksen! Työpaikkahieronta voidaan suorittaa nimen mukaisesti työpaikalla matkahierontapöydällä, tai voidaan sopia, että työntekijät käyvät vastaanotollani.

Miksi yrityskäyntejä?

  • Vähentää stressiä ja parantaa työkykyä.
  • Helppoa. Hieroja tulee työpaikalle sovittaessa.
  • Sekä fyysinen että psyykkinen hyvinvointi paranee.
  • Vähentää sairaspoissaoloja.

Otathan yhteyttä jos kiinnostut. Mietitään yhdessä parasta ratkaisua teidän yrityksellenne.

 

Tietoa työpaikkahieronnasta yrittäjälle:

ALV: Arvonlisäverolain 34 §:n 1 momentin mukaan terveyden- ja sairaanhoitopalvelun myynnistä ei suoriteta arvonlisäveroa. Veroa ei myöskään suoriteta, kun hoitotoimen harjoittaja luovuttaa hoidon yhteydessä hoitoon tavanomaisesti liittyviä palveluja ja tavaroita.

Verovapaa etu: Yrityksen tarjoama virkistystoiminta on verovapaa etu! Lisätietoa Verohallinnon sivuilta vero.fi – ”Tuloverolaki 69 §:n 1 momentti 4: Työnantaja voi kuitenkin muulla tavalla järjestää työntekijöilleen hierontaa verovapaana etuna. Työnantaja voi virkistystoimintana kustantaa työpaikalle hierojan, jonka palveluja henkilökunta voi käyttää tai tehdä sopimuksen hierontapalvelujen tuottajan kanssa henkilökunnan käynneistä.”

Sopimuspalvelut: Voin solmia yrityksen kanssa sopimuksen jolloin työnantaja maksaa osan työntekijöiden käyttämistä palveluista, työntekijöille annetaan kiinteä alennus käytetyistä palveluista solmitun sopimuksen perusteella. Alalla yleisin tapa on että työnantaja maksaa 50% ja työntekijä itse 50% käytetyistä palveluista.

Laskutus: Työntekijöiden käynnit voimme laskuttaa jälkikäteen, kootusti toteutuneiden käyntien perusteella.

Huomioitavaa: Omaehtoisen toiminnan kohtuullinen enimmäismäärä on 400 euroa vuodessa / henk. On kuitenkin huomattava, että jos työntekijä menee oma-aloitteisesti hierojalle tai fysioterapeutille ja työnantaja korvaa palkansaajalle hänen jo maksamansa laskun, kysymyksessä ei ole työnantajan järjestämä toiminta. Työnantaja korvaa tällöin palkansaajan elantokustannuksia, ja laskun määrä on palkkaa.