Hyvinvointiohjelma

Täydellinen kehonkartoitus ja hyvinvointiohjelma
Aloitetaan kartoittamalla kehosi ja katsotaan mitä toiveita sillä olisi, jotta Sinä viihtyisit sen kanssa pitempään.
Tämän lisäksi katsotaan mitä tarpeita kroppasi hyvinvoinnin parantamiseksi olisi; laaditaan
hyvinvointiohjelma, jonka avulla voit nykyistä paremmin.

Ohjelman rakenne:

1. Lihaskunto
Suoritus-ja toimintakykytestien pohjalta saat kokonaiskuvan jalkojesi, vatsa- ja selkälihasten sekä käsien lihasten kunnosta. Lihaskunnon kartoituksen avulla saat tietoa siitä, miten ja mihin lihaskuntoharjoittelua kannattaa kohdentaa. HYVÄ LIHASKUNTO tekee päivittäisestä elämästäsi HELPOMPAA.

2. Aerobinen kunto
Aerobisen kunnon kartoitus kertoo YLEISESTÄ JAKSAMISESTA! Miten hyvin
hengitys- ja verenkiertoelimistö, eli sydämmesi, voi (testeissä käytetään aina turvallisia menetelmiä huomioiden asiakkaan lähtökohdat; ikä, sukupuoli
sekä mieltymykset tarpeineen).

ERILAISET TESTAUSMENETELMÄT: Non-Exercise mittaukseksi luokiteltava Polar-kuntotesti joka suoritetaan levossa, kävelytesti tai cooper-testi.

3. Liikkuvuus ja ryhti
Tasapainoisen vartalon asento ja ryhti ovat perusta vaivattomaan liikumiseen ja hyvään oloon. Liikkuvuuustestin ja ryhtisi kartoituksen kautta saat vinkkejä siitä, miten saavutat vahvan kehon jonka kanssa on helppo olla.

 4. Kehon koostumus
Kartoitetaan kehosi koostumus paino- ja vyötäröindeksin avulla. Painoindeksi eli BMI mittaa painosi ja pituutesi suhdetta. Vyötärö-indeksimittauksella saat tietoa siitä, miten rasva on jakautunut kehoosi. Lisäksi halutessasi voimme mitata rasvaprosenttisi joka on suuntaa antava. Mittaustulosten pohjalta saa vinkkejä siitä, miten voit vaikuttaa kehosi koostumukseen mm. liikunnan- ja oikeanlaisen ravinnon avulla.

5. Lihaskireydet
Lihaskireyksillä on vaikutusta asentoon ja ryhtiisi. Usein kireä lihas on myös heikko. Kartoittamalla lihaskireytesi voit kohdentaa venyttelyitä oikeisiin paikkoihin. Parantaa nivelten liikkuvuutta sekä helpottaa liikkumista kokonaisvaltaisesti.

6. Kivun kartoitus
Kipu, puutuneisuus, väsymys ja jäykkyys voivat johtua tuki -ja liikuntaelinten, kuten niskan tai selänalueen, toimintahäiriöstä. Selvitän mahdolliset oireiden syyt. Tarvittaessa autan mielelläni ongelmien hoidossa tai ohjaan sinut juuri oikealle terveysalan ammattilaiselle. Tavoitteena on aina kivuton tila!!